Forum Legnickiej Grupy Airsoftowej.
Witam, nazywam się Grzegorz Cierniak, chciałbym wstąpić w wasze szeregi, ponieważ lubię sport asg, interesuję się asg już ok. 2 lat,
zostałem wciągnięty przez kolegów i bardzo mi się to spodobało, czemu wasza grupa?? Poznałem już dwóch członków tej grupy i świetnie mi się z nimi gada, więc myśle, że reszta jest taka sama. Mam 17 lat i jestem z legnicy.
EDIT:
mam pierwsze miejsce za strzelanie z wiatrówki w legnicy, posiadam wycinek gazety, puchar i medal na dowód
Ostatnio edytowany przez czeho17 (2009-01-13 13:46:27)
Witam. Jestem dowódcą grupy X-CORE. Proponuje przyjście w sobotę 17.01.09 na trening w lasku Złotoryjskim, spotkanie przy schronisku dla zwierząt o godz 9.00.
Ja też raczej będę, chyba że wypadnie mi [ L ]
Eeee chłopaki, fajnie, że jest rekrutacja otwarta, ale tak może jakieś wymagania? Mundur? Coś?
To tak moja mała sugestia
Pozdrawiam !
Wszystkie wymagania są w regulaminie. Nie ma raczej sensu żeby ktoś kupował mundur i cały osprzęt, na co wyda niemałe pieniądze a grupa np. zdecyduje że dany delikwent się do nich nie nadaje. Wszystko w swoim czasie:)
Tutaj Karolina ma racje, a regulamin jest i jest zawarte wszystko w regulaminie ..
No mi się tak właśnie wydaje:) Jeśli rekrut przejdzie rekrutację to wtedy będzie myślał o całym osprzęcie i wszystkich wydatkach:)
Poza tym Mochciu wiesz że ja nie potrzebuję munduru
Ja wiem czy w dresiku, może jak dobrze zagadasz z Zajebistym Jubym to Ci jakiegoś brytola pożyczy
czeho17 napisał:
Witam, nazywam się Grzegorz Cierniak, chciałbym wstąpić w wasze szeregi, ponieważ lubię sport asg, interesuję się asg już ok. 2 lat,
zostałem wciągnięty przez kolegów i bardzo mi się to spodobało, czemu wasza grupa?? Poznałem już dwóch członków tej grupy i świetnie mi się z nimi gada, więc myśle, że reszta jest taka sama. Mam 17 lat i jestem z legnicy.
EDIT:
mam pierwsze miejsce za strzelanie z wiatrówki w legnicy, posiadam wycinek gazety, puchar i medal na dowód
Szczerze no i co jak nie wiadomo jak sobie w terenie radzisz.....
Niech doda że ma medal za biegi przełajowe i złotą odznakę zucha za podchody i będzie git
A tak na marginesie to nie chcecie zmienić umundurowania oraz rodzaju broni, bo bym się rekrutował jakbyście się dopasowali do mnie
Pamiętajcie że wszystkich was dotyczy Wasz regulamin, więc dawajcie nim dobry przykład
Ostatnio edytowany przez Taps (2009-01-14 13:56:03)
Ja mam medal za abstynencję weekendowa, a brytoli nawet znaleźć nie mogę
Taps napisał:
Niech doda że ma medal za biegi przełajowe i złotą odznakę zucha za podchody i będzie git
A tak na marginesie to nie chcecie zmienić umundurowania oraz rodzaju broni, bo bym się rekrutował jakbyście się dopasowali do mnie
Pamiętajcie że wszystkich was dotyczy Wasz regulamin, więc dawajcie nim dobry przykład
A i tu Cię zadziwię bo w przełajach byłem 2, a w podchody grałem kiedyś z kolegami. byłem też dobry, ale moje umiejętności i tak ocenia dowódca
Na prawdę miałem 2 miejsce w przełajach, a że napisałeś mi żebym o tym napisał, to napisałem. Zrozumiałem Cię jak najbardziej